Det grønne tiltag

For os i Ullo er det vigtigt, at give tilbage hvor vi kan. Vi vægter bæredygtige og innovative løsninger, og derfor har vi taget forskellige tiltag, som vi mener, er nogle vigtige skridt mod en bedre verden og fremtid. Et af de tiltag er at kompensere for CO2. Ullo har i samarbejde med Ecologi, gjort det muligt, at plante et træ for hvert produkt der sælges. Det vil sige, at for hvert produkt du køber, planter Ullo et træ! Det er selvfølgelig Ullo der betaler, så bare rolig, det er ikke noget, der gør det dyrere for dig.


  • Du kan læse mere om (træ) her og deres vision for fremtiden

Shopify

Hos Ullo har vi valgt at vores serverhosting skal være bæredygtig, og vi har derfor valgt at bruge shopify. Shopify bruger 5 millioner dollars om året på at investere i en grønnere fremtid og innovative energiløsninger til fremtiden. Vi, hos Ullo, mener derfor, at det er den bedste løsning for os. 


  • Du kan læse mere om Shopify her og deres initiativer for en bæredygtig verden

Emballage

Vi har også tænkt vores emballage ind som en bæredygtig løsning, og er lavet i FSC-certificeret materialer.

Hvad er FSC?

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. Det vægtes højt, at der er sikkerhed for, at naturen og naturlivet er beskyttet, og at økosystemet vedligeholdes. Derfor vil der aldrig blive brugt mere af naturen, end den kan reproducere.

Derudover vægter FSC, at de personer der arbejder i skoven er uddannede, får en god løn og det rigtige sikkerhedsudstyr.


Du kan derfor købe vores produkter med god samvittighed! 


  • Du kan læse mere om FSC her og deres tiltag for et bæredygtigt økosystem