img

Vores historie

Lad der blive lys...

Ullo blev grundlagt på baggrund af både en fascination og en frustration. Fascinationen kom fra vores eget møde med smart lighting. Muligheden for at kunne styre lys på lige præcis den måde, vi havde lyst til, var noget, der slog øjnene op for os. Det hjalp os med at forstå lysets store betydning for velvære.

Fascinationen blev dog hurtigt erstattet af frustration, for enten var produkterne for dyre eller af for lav kvalitet, ligesom de var for svære at bruge.

Derfor er Ullo sat i verden. Vi vil lave fremtidens smart lighting-løsninger. Og det gør vi ved at lave et produkt, der holder længere, er billigere og er nemmere at bruge, end vores konkurrenters.

img

...og der var lys

Ullo lancerede sin hjemmeside og sine produkter i marts 2021, og har siden leveret lys til mange danske hjem og virksomheder.

Ved at indlede et tæt samarbejde med producenterne, lykkedes det Ullo at skabe smart lys til konkurrencedygtige priser og med en produktlevetid på +50.000 timer, svarende til 23 år ved almindeligt forbrug. 

img

For enhver

I Ullo går vi meget op brugervenlighed. Derfor hedder vi "Ullo", som betyder "for enhver" på latin.

Ullo er for alle, uanset om det skal være simpelt eller avanceret. Vi håber at vores nemme og brugerorienterede tilgang, kan være med til at lyse vejen for fremtidens teknologiske og nemme smart hjem.

Vores ideologi

Hvad er Ullo?

Vi arbejder med tre målsætninger, som definerer vores vision.

 • 1

  Fair pris

  Hos Ullo tror vi på, at udbredelsen af smart-belysning giver os mere glæde og energi i hverdagen.
  Derfor mener vi, at smart-belysning skal være tilgængeligt for alle.
  Vi ønsker at tilbyde fantastiske produkter af høj kvalitet,
  dog til halv pris og med dobbelt så lang levetid som vores konkurrenters.

 • 2

  Brugervenlighed

  Ullo betyder for enhver.
  Derfor skal vores produkter åbne op for muligheder for dem, som ønsker at lege med lyset. Men også for dem, som ønsker at styre lyset på en simpel måde. Det gøres gennem vores egen Ullo Remote, som gør opsætning og brug nemt.

 • 3

  Bæredygtighed

  Hos Ullo forbinder vi bæredygtighed med høj kvalitet og lang produktlevetid. Derfor leverer vi produkter, der lever i årtier og sjældent skal skiftes. Derudover planter vi et træ for hvert produkt, der bliver solgt. Vores webshop kører på grønne servere, og vi klimakompenserer for vores medarbejdere. 

Følg os

Hold dig opdateret

Få sprøde nyheder, inspiration og tips