img

Vores historie

Kærlighed til lys

Vi er to gode venner med en passion for lys.
Gennem kreative og bæredygtige løsninger skaber vi atmosfære, stemning og karakter til ethvert rum.

Hos Ullo forstår vi vigtigheden af god belysning.
Vi arbejder innovativt og kunstnerisk med lyset og bryder grænser med normerne.

img

Vores drive

Det, der driver os, er et ønske om at give alle muligheden for at opleve lys på en helt ny måde. 

Vi elsker lys, men vi elsker også at udfordre os selv. For os er hvert projekt en ny rejse ind i det ukendte, hvor vi stræber efter at skabe lysløsninger, der både inspirerer og forbløffer.

img

Lys er sundhed

Lys påvirker os på måder, vi ofte ikke er opmærksomme på.
I Ullo bruger vi lysdesign som et middel til at fremme sundhed og velvære. Vi skaber lys, der ikke bare er smukt, men som også er godt for dig.

Vores ideologi

Hvad er Ullo?

Vi arbejder benhårdt imod tre målsætninger, som vi mener definerer vores vision.

 • 1

  Fair pris

  Vi hos Ullo tror på, at udbredelsen af smart belysning giver os mere glæde og energi i hverdagen, og derfor mener vi, at smart belysning skal være en overkommelig størrelse for alle. Hos Ullo sætter vi dit behov før vores eget. Vi ønsker at tilbyde det samme som konkurrenterne, dog til halv pris og med produkter der har dobbelt så lang levetid.

 • 2

  Brugervenlighed

  Ullo betyder for en enhver. Smart belysning skal være for alle, og derfor skal vores produkter både åbne op for muligheder for dem som ønsker at lege med lyset og de mange indstillinger der findes i smart home, og for dem som ønsker at styre lyset på en simpel og nem måde, gennem vores egen Ullo fjernbetjening, som gør alle vores produkter nemme at sætte op og styre. 

 • 3

  Bæredygtighed

  Hos Ullo forbinder vi bæredygtighed med høj kvalitet og lang produkt levetid, og derfor leverer vi produkter, der lever i årtier og sjældent skal skiftes. Derudover planter vi et træ for hvert produkt, der bliver solgt. Vores webshop kører på grønne servere, og vi klimakompenserer for vores medarbejdere.

Følg os

Hold dig opdateret

Få sprøde nyheder, inspiration og tips