img

Vores historie

Kærlighed til lys

Vi er to gode venner med en passion for lys. Gennem kreative og bæredygtige løsninger skaber vi atmosfære, stemning og karakter til ethvert rum.

Hos Ullo forstår vi vigtigheden af god belysning. Vi arbejder innovativt og kunstnerisk med lyset og forsøger at bryde grænser med normerne for hvad lys kan.

img

Vores drive

Det, der driver os, er et ønske om at skabe flotte rum og lysdesigns som giver alle muligheden for at opleve lys på en helt ny måde og opleve glæden ved godt lys. 

Vi elsker lys, men vi elsker også at udfordre os selv. For os er hvert projekt en ny rejse ind i det ukendte, hvor vi stræber efter at skabe lysløsninger, der både inspirerer og forbløffer.

img

Lys er sundt

Lys påvirker os på måder, vi ofte ikke er opmærksomme på.
Vidste du for eksempel at Lys, kan øge produktionen af serotonin, et hormon forbundet med forbedring af humør og velvære.

I Ullo bruger vi lysdesign som et middel til at fremme sundhed og velvære. Vi skaber lys, der ikke bare er smukt, men som også er godt for dig.

Skriv til os

Mangler du lys til din resturant, derhjemme eller til dit næste event?
Skriv til os på: Hej@ullo.dk og vi finder en god løsning sammen.
Vi har de mest kreative ideer til markedets bedste priser, hos Ullo er kvalitetet en garanti.

Send os en mail

Vores mål

Tre målsætninger, som definerer vores vision.

 • Fair pris:

  Vores forpligtelse til fair prissætning betyder, at vi tilbyder produkter af høj kvalitet, der matcher konkurrenternes standarder, men til en langt bedre pris. Vores mission er at levere mere lys og glæde i hverdagen, for enhver.

 • Brugervenlighed:

  Ullo arbejder med teknologi, der tilgodeser både teknikentusiaster og dem der foretrækker enkelhed.
  Vores intuitivt designede produkter, herunder den letanvendelige fjernbetjening, sikrer, at enhver kan opleve glæden ved smart belysning uden besvær.

 • Bæredygtighed:

  Vi skaber belysningsløsninger designet til lang levetid, hvilket betyder færre udskiftninger og mindre affald. For hvert solgt produkt planter vi et træ.
  Sammen arbejder vi på at reducere miljøpåvirkningen, én lampe og ét træ ad gangen.

Hold dig opdateret

Få sprøde nyheder, inspiration og tips