img

SKAB STEMNINGEN

Arbejdet

Mangler dit kontor også prikken over i'et?

Føler du dig nogle gange umotiveret og træt i hovedet efter en lang arbejdsdag foran skærmen og det klare hvide lys?

Med Ullo lys kan du nemt og hurtigt personliggøre dit kontor, samt skabe den perfekte arbejdsbelysning der passer dig. Brug vores Ullo fjernbetjening til at tilpasse lyset dit behov bedst muligt og opnå 100% koncentration.

Når dagen er omme kan du passende tone over i en hyggelig fyraftensstemning.

img

SKAB STEMNINGEN

Middagen

Åh nej.. Har du også fået inviteret hende den søde på middag, men aner ikke hvor du skal starte henne? Frygt ej! Med Ullo lys, er du garanteret den romantiske stemning fra det øjeblik hun træder ind ad døren, og selv med færdigretter fra Aldi, lover vi dig en vellykket date.

Uanset om lyset skal sætte stemningen på daten eller til den hyggelige middag med vennerne, er Ullo lys det perfekte valg, som giver dig mulighed for at skabe præcis den stemning du ønsker. Her er det kun fantasien der sætter grænser. 

img

SKAB STEMNINGEN

Gaming

Han er low, han er low… Hvorfor pusher han smoke? Jeg holder bananen. Sidste mand er på site… En ægte gamer skal selvfølgelig have det helt rette gamerlys… Og det kan du få med smart lys fra Ullo. Vælg mellem et hav af farver, der skaber den helt rette stemning til LAN med drengene eller dit streamer set-up.