Vores historie

Lad der blive lys...

Vi startede Ullo i 2020, med en ide om at skabe et bedre og mere imødekommende lysunivers hvor end du er. Vi lever i en verden hvor ting og teknologi kan skifte fra den ene dag til den anden. Derfor er det vigtigt at man kan skabe balance i sine omgivelser ved hjælp af god og varierende lys. Altså så man altid kan bruge lyset til at imødekomme kroppens eller stemningens behov. 

... og der var lys

Vi oplevede udfordringer ved mange af de smart løsninger der findes i dag.  Vi synes ikke at kvaliteten på produkterne og levetiden var sammenhængende hvor mange andre firmarer er kapital håndteret er vores fokus på forbrugeren. Vores mission er ikke at skabe en pære som er produceret med en udløbs dato men en som du kan følge dig resten af livet, tænk hvis en pære kunne holde i 100 år :)

Vores lys holder allerede i gennemsnit dobbelt så lang tid som konkurrenterne og er til halv pris…

For enhver...

Brugervenlighed er meget vigtigt for os. Derfor søgte vi efter at Ullo smart lys skulle være nemt og hurtigt at opsætte, men lige så vigtigt var det, at produkterne ville kunne følge med den teknologiske udvikling. Med den simple plug-and-play løsning kan man med vores Ullo remote på få sekunder installere og styre lyset, helt uden brug af internet eller anden opsætning. Samtidig uderstøttes alt Ullo smart lys på mange allerede eksisterende lys-apps, som Phillips hue, Samsung smarthub, Amazon Alexa, eller andre broer der understøtter Zigbee.

"Ullo er for alle, uanset om det skal være simpelt eller avanceret. Vi håber at vores nemme og brugerorienterede tilgang, kan være med til at lyse vejen for fremtidens teknologiske og nemme smarthjem".

Vores ideologi

Hvad er Ullo?

Vi arbejder benhårdt imod tre målsætninger, som vi mener definerer vores vision.

 • 1

  Fair pris

  Smart belysning skal være en overkommelig størrelse. Vi tror på, at udbredelsen af smart belysning giver os mere glæde og energi i hverdagen. Derudover kan vi spare elektrisk energi og penge ved at automatisere vores hjem i højere grad.

 • 2

  Brugervenlighed

  Smart belysning skal være for alle. Vi tror på, at alle har gavn af bedre belysning. Derfor skal Ullo være nemt at sætte op, nemt at bruge og nemt at nyde. Uanset, hvem du er!

 • 3

  Bæredygtighed

  Hos Ullo forbinder vi bæredygtighed med høj kvalitet og lang levetid. Produkter, der lever i årtier og sjældent skal skiftes. Derudover planter vi et træ for hver pære, der bliver solgt. Vores webshop kører på grønne servere og vi klimakompenserer for vores medarbejdere.

Følg os

Hold dig opdateret

Få sprøde nyheder, inspiration og tips