Vores historie

Lad der blive lys...

Ullo blev i 2020 startet op af 3 unge gutter ved navn Thomas, Jonas og Jacob i København, Danmark. Thomas kommer med en baggrund fra CPH Business, hvor han har en uddannelse indenfor international handel og markedsføring. Jonas har en bachelor i innovation og design fra DTU, og Jacob er uddannet fra entreprenørskab og design på KEA. Ideen til Ullo startede en dag da Jacob stod midt i en flytning, og manglede en nem og prisvenlig løsning til smart lys i hans nye hjem.

Her så Jacob lynhurtigt et hul i markedet, og med hans dygtige og gode venner Thomas og Jonas, skabte de sammen ideen om Ullo. 

...og der var lys

Ullo lancerede sin hjemmeside og sine produkter i marts 2021, hvor Ullo nu havde et klart mål og en vision, som var blevet ført til livs under hårdt arbejde og dedikation. Ved at indlede et tæt og godt samarbejde med producenterne lykkedes det Ullo, at skabe smart lys til konkurrencedygtige priser og med en produktlevetid på +50.000 timer. 

For enhver

Et af Ullos store værdier er brugervenlighed, og deraf kom navnet "Ullo", som betyder "for enhver" på latinsk. Det er vigtigt, at Ullos produkter er nemme og hurtige at opsætte, samt at vores produkter hele tiden følger med teknologiens og menneskets udvikling.

Ullo er for alle, uanset om det skal være simpelt eller avanceret. Vi håber at vores nemme og brugerorienterede tilgang, kan være med til at lyse vejen for fremtidens teknologiske og nemme smart hjem.

Vores ideologi

Hvad er Ullo?

Vi arbejder benhårdt imod tre målsætninger, som vi mener definerer vores vision.

 • 1

  Fair pris

  Vi hos Ullo tror på, at udbredelsen af smart belysning giver os mere glæde og energi i hverdagen, og derfor mener vi, at smart belysning skal være en overkommelig størrelse for alle. Hos Ullo sætter vi dit behov før vores eget. Vi ønsker at tilbyde det samme som konkurrenterne, dog til halv pris og med produkter der har dobbelt så lang levetid.

 • 2

  Brugervenlighed

  Ullo betyder for en enhver. Smart belysning skal være for alle, og derfor skal vores produkter både åbne op for muligheder for dem som ønsker at lege med lyset og de mange indstillinger der findes i smart home, og for dem som ønsker at styre lyset på en simpel og nem måde, gennem vores egen Ullo fjernbetjening, som gør alle vores produkter nemme at sætte op og styre. 

 • 3

  Bæredygtighed

  Hos Ullo forbinder vi bæredygtighed med høj kvalitet og lang produkt levetid, og derfor leverer vi produkter, der lever i årtier og sjældent skal skiftes. Derudover planter vi et træ for hvert produkt, der bliver solgt. Vores webshop kører på grønne servere, og vi klimakompenserer for vores medarbejdere.

Følg os

Hold dig opdateret

Få sprøde nyheder, inspiration og tips